Dienstag, 19. März 2013

Kimsenin okumadigi bloga yazi yazmak..

Bu kisi kim derseniz benim efendim. Kimse okumuyor blogumu daha dogrusu ben öyle oldugunu düsünüyorum cünkü blogumu ziyaret edenler arasında Türk yok. Ukrayna'daki Türk'ün de girip bloguma yazdiklarimi falan okudugunu düsünmüyorum. Yani anlayacaginiz kimse okumuyor beni. Aslinda zaten okunmak icin baslamadim ki ben blog yazmaya. Günlük olarak görüyordum ben blogumu. Ne olduysa sonradan bir okunma beklentisi icine girdim. Kac kisi girmis hangi yazim okunmus falan diye sürekli bakmaya basladim,basladim baslamasina ama allahin bir kulu yok be yahu. Halbuki ne kadar saf ve temiz duygularla baslamistim blog yazmaya. Simdi oturmus kara kara ne yazsam da okuttursam kendimi diyorum. Gerçi okunma sansim düsük cünkü ben bilgi falan iceren seyler yazmıyorum. Aniden bir yazma istegi geliyor icimi döküyorum bloguma. Yani benim icimdekilerin de kimsenin ilgisini cekecegini düsünmüyorum ki zaten kimsenin ilgisini cekmediginden kimse okumuyor bloguma. Ne yapsam ki..Güzin Abla'lik mi yapmaya baslasam acep..hmm ben bu güzin abla isini bi düsüneyim iyisimi

13 Kommentare:

  1. Türkiye'den Saygılar. Yazdıklarının hepsini okuyorum gerçekten içten ve samimiyet dolu. Bazen kendimi görüyorum yazdıklarında. Ama şu makyaj malzemesi dışında tabi :) Dikkat et kendine (:

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. inanmiyorum yasam belirtisiiii :))
      cok tesekkür ederim :) önerilerin varmi?

      Löschen
  2. benim önerilerime ihtiyacın olduğunu sanmıyorum çünkü öneri olmadan da gayet başarılı bir şekilde yazıyorsun.:) tekrar tebrik ederim seni ve böyle hayata dair yaşadıklarını, düşüncelerini bizlerle paylaştığın için de ayrıyeten teşekkür ederim. (:

    AntwortenLöschen
  3. Bir zamanlar blogda bende tek kişiydim:))
    Dostlukla...

    AntwortenLöschen
  4. Der Kommentar wurde von einem Blog-Administrator entfernt.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. yemin ediyorum duygulandim 9 takipciden 12 olmus :D
      yorumun da süper motive etti tskler :))

      Löschen
  5. Şu an ben de aynı durumdayım ne tesadüf :)

    AntwortenLöschen
  6. ben daha yeni başladım blog olayına ama aynı beklenti bendede var ama daha çok yeni olduğu için sanırım acele etmemek lazım:)

    AntwortenLöschen