Dienstag, 19. März 2013

Kendine aciyarak olmaz..Hayatin senin elinde..

DUR! Aglamayi Birak! Hayatin sana vurdugu her tekmede zirlayip yerlere düsmeyi birak! Sükürsüz olmaktan vazgec!
Kendine acimaktan vazgec ve anla hayatin senin elinde! Senin secimlerin kararlarin tercihlerin! Kendini sürekli cikmaz bi sokakta görüyosun neden?? sürekli biseylerden sikayetcisin! Mükemmel bi hayatmi istiyosun? Istersin tabi!! 

O zaman kalk yerinden etrafina bi bak ve hayatinin mükemmel olmasini sagla! Gülümsemeyi unutmadan yasa! Gücünü kaybedip düstünmü? Tamam düs agla zirla ama yerde kalma! Silkelen! Hayatini yine düzene sokmaya basla! Buna gücün var. 
Hayatini nasil yasayacagini belirleyebilen tek kisi SENSIN
Ne ailen Ne arkadaslarin Nede sevgilin! 
Dünyada yaklasik 7Milyar insan yasiyor ve yasklasik 1Milyar insan temiz su icemiyor ve sabaha nasil cikacaklarini bilmiyorlar asil caresiz olan insanlar onlar!! 

 Peki ya senin derdin sorunlarin nedir?? Annen yanlis cikolatayi almis? sevgilin senle ilgilenmiyomuymus? arkadaslarinlami tartistin?? yoksa yeni kiyafetler alicaksin ama cok secenek var ve kararsizmisin?? En sevdigin dizi yayindanmi kaldirildi?? SEN farkinda olmasanda COK SANSLISIN ; dogru yerde ve dogru zamanda dünyaya geldin! Yasadigin ülkede savas yok aclik yok hatta internetin olma gibi bi lüksün bile var ;) Tabi herkesde var diceksin ama acliktan ölen insanlari bidaha düsün istersen? Muhtesem bi hayatin olsun istiyorsan ama bi degisim bekliyosan BEKLEME! Cik disari degismesini sagla!


 Bu yaziyi kendime yazdim sorunlarim oldugunda kendime acimayi aglayip zirlamayi büyütmeyi dramatik hale getirmeyi cok severimde söylemesi ayip!! Ama artik yok!Umarim baskalarina ulasir bu yazi ve biraz olsun bazi seyler daha netlesir akillarinda..

4 Kommentare:

  1. Yazmağa devam.bloğunu takibe aldım banada beklerim:)

    AntwortenLöschen
  2. cok tesekkür ederim ugruyorum hemen :))

    AntwortenLöschen
  3. yazıların çok güzel bende takipteyim yazmaya devammmmm... banada beklerim...:)))

    AntwortenLöschen